onsdag

ONSDAG DEN 24 JANUARI

Från nyhetsflödet den 24 januari
Stakset och Frälsningsarmén arbetar för de bortglömda barnen

- FA:s hemsida -
Frälsningsarmén har anställt Sebastian Stakset i ett nytt arbete för att nå barn och unga som är placerade inom SiS- och kriminalvården i Sverige. Arbetet ska hjälpa barnen och de unga genom att ge hopp och tro på en framtid och en väg ut ur deras situation. 


Frälsningsarmén tror att ett sätt att göra detta på är att berätta för dem att de är älskade av Gud. Arbetet har Sebastian redan startat men nu går alltså Frälsningsarmén in och stöder och utvidgar det arbetet.


Läs mer HÄR.

_______________
Barnverksamhet i Lettland
Vill du vara med och stödja arbetet bland barn och unga i Lettland?
I förbindelse med musikkårens resa till Lettland i påsk gör kåren i Södertälje en insamling för Frälsningsarméns arbete bland barn och unga i Lettland. Vill du vara med? Du kan swisha ditt bidrag till kåren i Södertälje 123 543 0186 och skriva meddelande: Lettland. För mer information kontakta Ewa Ahrnell på e-post: ewa@ahrnellconsulting.se

___________________
 
24 jan - Neh 1
OMVÄNDELSE

Bibelläsning: Nehemja 1

"..om ni vänder om till mig och håller fast vid mina bud och följer dem, då vill jag..." (Neh 1:9 FB)

Nehemja ber och gråter inför Herren under fångenskapen i Babylon. Nehemja påminner Herren om vad Herren tidigare lovat (vers 8).

Många profetior i Bibeln är ovillkorliga. De talar om vad som kommer att hända oavsett vad vi gör. Men här möter vi en villkorlig profetia: om ni gör det, så kommer Herren att göra det.

Folket omvände sig till Herren, och Herren lät folket komma tillbaka till Jerusalem.

Vad skulle inte kunna ske idag om Guds folk omvände sig av hela sitt hjärta och höll fast vid Guds ord? Vad skulle inte Herren kunna göra då?


==> Mannakorn att tugga på under dagen:  Vad skulle inte kunna ske idag om Guds folk omvände sig av hela sitt hjärta och höll fast vid Guds ord?
______________


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar